Què són els pinsos holístics?

Segons els experts, resumeixen la definició de pinso holístic així: ” són aquells els quals els seus ingredients i la seva formulació provenen de fonts que conviuen amb armonia amb la naturalesa.”

En definitiva, els pinsos holístics estan formats per ingredients naturals i no porten productes químics, ni conservants, ni colorants i que tenen la qualitat apte pel consum humà. Un clar exemple és que quan a l’etiqueta dels pinsos holístics diu que conté pollastre, és realment pollastre i no pas les sobres del pollastre com poden ser: becs, caps, potes, plumes ni cap altre subproducte. És carn de pollastre!

És molt important mirar com comença la composició del pinso que donem a les nostres mascotes: blat de moro (fatal si és el primer component), subproductes càrnics ( són les restes, mai la carn fresca), químics, colorants, etc.

Avantatges dels holístics:

– Els vegetals són ecològics, no han estat tractats amb pesticides, ni herbicides, ni provenen de l’agricultura intensiva o industrialitzada.

– Carn ecològicacom és el pollastre o la vedella criats a l’aire lliure i que no són tractats de forma massiva amb hormones ni antibiòtics.

– El peix s’ha pescat viu i s’incorpora fresc.

– El pinso holístic conté proteïna apte pel consum humà, per això certifica el seu orígen i la qualitat.

– Ingredients de producció sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

– Algunes marques utilitzen farines industrials o subproductes com a proteïna. Els holístics contenen tots els nutrients per una correcta alimentació i assimilació a l’animal.

– No incorporen aromes ni sabors que enganyen el producte.

 

Alguns dels fabricants de pinsos holístics són: ACANA, ORIJEN, NATURA DIET, CANIDAE, BELCANDO, ARTEMIS entre d’altres.També estan disponibles snacks per poder premiar a la teva mascota.

A Catguau considerem Orijen i Acana (Canadencs) com la millor marca de pinso holístic.

Ara ja saps una mica més sobre els pinsos holístics, és la millor opció per evitar problemes de salud amb una bona alimentació. D’aqui la famosa frase de “Somos lo que comemos” Hipótacres.

Com ja saps pots trobar tots aquests pinsos holístics i molt més a la nostra botiga www.catguau.com, t’esperem!

 

Logo OrijenLogo Acanalogo natura dietlogo canidaelogo belcandoartemis logo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>