Taques als ulls de mascotes

Avui us explicarem el què provoca que molts animals: gats i gossos tinguin aquestes taques no gaire estètiques al voltant dels ulls.

Existeixen varies raons:

1. Conducte del llagrimal obstruït o massa estret

Hi han estudis que indiquen que el 20-25% dels gossos i gats petits neixen amb poca profunditat en el conducte llagrimal. L’excés de llàgrimes és perquè l’espai de la parpella no és el suficient profund per contenir-les.

2. Llagrimeix excessiu

Quan el pèl de la cara està moll pel llagrimeix excessiu , es converteix en un caldo de cultiu per les bacteries i les infeccions per fongs que fa que provoqui aquestes taques de color vermelloses o marrones al voltant dels ulls.

3. Infeccions lleus per bacteries

4. Canvi de dentadura 

El canvi de dentadura pot provocar canvis al cap i a l’estructura de la boca de l’animal provocant presió al conducte llagrimal.

5. Irritació

Hi han animals que amb el pèl de les pestanyes li provoca irritació.

6. Al.lèrgies

Hi han moltes raçes de gats i gossos que són susceptibles a les al.lèrgies. Alguns xampús o productes químics els pots irritar els ulls. Sempre és millor utilitzar xampús naturals.

7. Alimentació al.lèrgica

Alguns aliments poden provocar reaccions al.lèrgiques o bé amb el temps poden tornar-se al.lèrgics a algun ingredient. Et recomanem que fagis una ullada a: ingredients en el pinso.

8. Aigua

L’aigua amb alts nivells de minerals provoquen moltes taques.

9. Alimentació i snacks

La dieta juga un papel escencial en els gats i gossos i també en el llagrimal. Hi han molts aliments comercials que porten additius, conservants o colorants artificials. Sempre que es pugui és totalment recomanable donar-los pinsos naturals com Acana o Orijen que no contenen ni additius ni conservants ni colorants en cap forma.

10. Les puçes

Les puçes que sobreviuen a la humitat arriben als ulls o a la zona de la boca. Això fa que provoqui irritació i taques.

Quina és la sol.lució?

Actualment al mercat podem trobar un producte 100% natural que ajuda a eliminar del tot aquestes anti-estètiques taques als ulls. Holy Eyes és la solució més eficaç, el tractament és de 90 dies però a partir dels 15 dies de tractament ja es pot veure una mica el resultat.

Que interessant oi? Si t’ha agradat t’agraïrem que comparteixis o comentis aquest blog. També recorda que pots entrar a la nostra botiga online www.catguau.com on trobaràs la sol.lució Holy Eyes i moltes coses més per la teva mascota.

Moltes gràcies i fins aviat!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>